Kennismaking

Jelle Egging is de man achter BouwKunst Winterswijk.

Hij is in Wehl geboren, maar woont bijna zijn hele leven in Winterswijk. Gedurende meer dan vijftien jaar heeft hij vanuit verschillende opleidingen (waaronder de HTI te Amsterdam) en werkgevers kennis en ervaring opgedaan met alle aspecten van nieuwbouw, verbouw en restauratie. In september 2013 heeft Jelle BouwKunst Winterswijk opgericht en is sindsdien bezig met het uitbouwen van zijn bedrijf.

Inmiddels is het bedrijf dan ook versterkt met twee ervaren krachten:

Jan Waarle heeft de functie van Bouwkundig Tekenaar / Projectcoƶrdinator.

Deze functie vervult hij ruim 35 jaar met veel enthousiasme en hij beschikt dan ook over ruime bouwtechnische kennis en ervaring. Naast de technische uitwerking van uw plannen en vergunningsaanvragen, verzorgt Jan ook het projectmanagement en eventuele bouwbegeleiding.

Maarten Egging heeft de functie van Bouwkundig ontwerper/ projectcoƶrdinator.

Meer dan 15 jaar is hij werkzaam bij verschillende architecten- / bouwkundig ontwerp- en adviesbureaus. Van verbouw tot nieuwbouw van woningen, kantoren, openbare gebouwen etc. Bij hem staan de wensen/input van de opdrachtgever centraal met als resultaat een praktische/ functionele en bijzondere invulling met oog voor detail en goede technische uitwerking (een droom ontwerp bereiken voor de opdrachtgever!). Een persoon met bouwtechnische kennis, ervaring en gedreven met veel passie voor zijn vak.