Werkwijze

U wilt nieuw bouwen, uw huidige ruimte veranderen, vergroten of verfraaien? U heeft al een idee van hoe het eruit zou moeten komen te zien, of misschien slechts een vage notie. Bouwkunst Winterswijk zal u helpen om uw plannen, wensen en ideeën te concretiseren. Op een tijdstip dat u uitkomt, komt Jelle Egging voor een eerste oriënterend gesprek bij u thuis of op de zaak. Zodra de bouw van het kantoor van BouwKunst Winterswijk gereed is, kunt u ook te allen tijde zonder afspraak binnen lopen voor informatie.

Dit eerste gesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek zal gekeken worden wat uw wensen precies zijn en hoe BouwKunst Winterswijk u daarmee kan helpen. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek zal er een offerte komen en zal Jelle bijvoorbeeld één of meerdere voorlopige ontwerpen maken. Daarbij houdt hij uiteraard rekening met uw wensenlijstje en budget. Zodra deze eerste ontwerpen gereed zijn, zal hij deze aan u presenteren. De ontwerpen kunnen vervolgens nog geheel naar uw smaak aangepast worden, totdat u uiteindelijk geheel tevreden bent.

Er zal heel duidelijk met u gecommuniceerd worden welke vervolgstappen in het proces nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Hoe die vervolgstappen er precies uitzien, is afhankelijk van de vraag van de klant en kan per vraag verschillen. BouwKunst Winterswijk vindt het namelijk belangrijk om de klant centraal te stellen. Het ziet zichzelf als een verlengstuk van de klant, met een adviserende rol.