Werkwijze

U wilt nieuw bouwen, uw huidige ruimte veranderen, vergroten of verfraaien? U heeft al een idee van hoe het eruit moet komen te zien, of misschien slechts een vage notie. Bouwkunst Winterswijk helpt u om uw plannen, wensen en ideeën te concretiseren. Op een tijdstip dat u uitkomt, komen wij voor een eerste oriënterend gesprek bij u thuis of komt u bij ons op kantoor aan de Dennendijk 38 te Winterswijk.

Dit eerste gesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek wordt gekeken wat uw wensen precies zijn en hoe BouwKunst Winterswijk u daarmee kan helpen. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek wordt een offerte opgesteld en maken wij één of meerdere voorlopige ontwerpen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensenlijstje en budget. Zodra deze eerste ontwerpen gereed zijn, zullen wij deze aan u presenteren. De ontwerpen kunnen vervolgens nog geheel naar uw smaak aangepast worden, totdat u uiteindelijk geheel tevreden bent.

Er wordt duidelijk met u gecommuniceerd welke vervolgstappen in het proces nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Hoe die vervolgstappen er precies uitzien, is afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever en kan daarom per vraag verschillen. BouwKunst Winterswijk vindt het namelijk belangrijk om de klant centraal te stellen. Wij zien onszelf als een verlengstuk van de klant, met een adviserende en ondersteunende rol.